Bij The Young Ones werken veel vrijwilligers. Ze ontvangen publiek en deelnemers bij voorstellingen en projecten, ze draaien bardiensten, houden het pand schoon en dragen bij aan sfeer en gastvrijheid.

Als jij wel van theater houdt, maar niks hebt met rood pluche-
Als jij graag een bijdrage levert aan de verbinding tussen kunst en maatschappij-
maar niet houdt van gebaande paden-

Geef je dan op voor het Young Ones vrijwilligersteam. Je ontvangt bericht wanneer er een klus klaar ligt. Je bepaalt op dat moment of je beschikbaar bent en komt helpen. Je ziet van dichtbij hoe we werken. En draagt daaraan bij. Je maakt kennis met acteurs, theatermakers, (gast)muzikanten, samenwerkingspartners, technici en alle anderen die ons huis gebruiken.


WANTED: DOENERS – Hands On!

We zetten je graag in bij het klusteam, decorbouw en tijdens de op- en afbouw van voorstellingen. Of we vragen je voor schoonmaakwerkzaamheden, kassa en horeca. Ook hebben we regelmatig talent nodig op het gebied van techniek, kostuums en organisatie.

Also WANTED: DENKERS- Know How!

The Young Ones is altijd op zoek naar BRAINS. De denkers en de onderzoekers, mensen met kennis, studenten. Heb je een onderzoeksidee? Wil je ons meehelpen met het doen van onderzoek? Heb je een fantastisch plan voor fondsenwerving? Ben je een technisch wonder? Dan horen we graag van je!

Help je mee? Stuur een mail naar info@theateryoungones, vertel wie je bent en wat je voor The Young Ones wilt en kunt betekenen.