TYO-Young-at-Heart-testvoorsiteThe Young Ones heeft geen grote structurele inkomsten. Wij leven van cultureel ondernemerschap, subsidiewerving op projectniveau en liefde voor het vak en de maatschappij.

Om voorstellingen en theaterprojecten te initiëren hebben we je nodig! Wil jij Young at Heart zijn? Als jij onze projecten belangrijk vindt, willen we graag vriendschap sluiten. Dat kan op 3 manieren:

 

1. Young at Heart

Word onze Heartsvriend voor maar € 25,00 per jaar. Wil je partner ook deel uitmaken van deze vriendenkring, dan betaalt hij of zij € 15,00. Wij willen onze Heartsvrienden natuurlijk zo vaak mogelijk zien. Je krijgt dan ook € 2,00 korting op onze voorstellingen en we nodigen je af en toe uit voor een repetitie of een kijkje achter de schermen.

 

2. Geef geld

The Young Ones is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Daarom kunnen bedrijven en particulieren dankzij de Geefwet fiscaal voordelig een gift doen aan het Productiefonds. Vanaf € 250,00 per jaar lever je, gedurende drie jaar, een structurele bijdrage aan producties met jong talent. Een eenmalige gift is ook van harte welkom.

 

3. Geef tijd

Wij hebben vaak behoefte aan hulp of expertise op allerlei verschillende gebieden. Of het nu gaat om sponsoring, decorbouw,  kostuumontwerp en -productie, hulp achter de schermen of een briljant idee; alle hulp is welkom.

Interesse om mee te helpen? Mail naar info@theateryoungones.nl