Storm Vogel

maker

DSC_1160

Storm was te zien in Young Ones voorstellingen als ‘De Odyssee van O’, ‘Avenue Liberté’, ‘Ad Fundum’, ‘When Romeo Meets Juliet’, ‘De Normalen’, ‘Luister!’, ‘Cirque de la Faim’, ‘We Are All’ en ‘Cirque de la Decadence’.

Als theatermaker heeft hij verschillende voorstellingen gemaakt bij The Young Ones, zoals ‘De Jossen’, ‘Buitenkant’, ‘Occupy the Library (ism Liza Slootman) en ‘:LIVE’.

Storm studeert in 2018 af aan ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten in Zwolle. Zijn afstudeervoorstelling ‘:LIVE’ maakte Storm bij de Young Ones.

Storm:

Ik wil graag theater maken vanuit het onbekende. Ik heb gemerkt dat er mooie dingen gebeuren zodra ik het niet meer weet. Ik wil leren zo min mogelijk te weten, want het al van te voren weten staat het ontdekken van iets nieuws in de weg. Als maker met jongeren is het mijn doel om zoveel mogelijk samen met de jongeren te werken en samen met hen de wereld waarin we leven te bevragen. Net zoals Socrates gezegd schijnt te hebben is het ook mijn doel ‘to corrupt the youth and lead them astray from traditional creeds’.”